Живот, в хармония с природата

Когато мечтаеш за уникална, екологична къща на високо качество си дошъл у дома. Ние вярваме в създаването на архитектурно красиви, функционални и най-вече екологични дървени сглобяеми къщи, които остават за поколения напред. Нашата цел е да изграждаме къщи, които правят хората щастливи.

Ние постоянно работим над качеството на живот в нашите къщи. С нашите иновации, вашето семейство ще има здравословен, устойчив и екологичен високо технологичен дом, проектиран по начина, по който вие желаете. Живеенето в оригинална Хонка къща Ви дава перфектното извинение, за да прекарвате повече време у дома.

Здравословно и екологично живеене

Едно от най-хубавите неща във Финландия е изобилието от дървета. Всъщност във Финландия растат повече дървета отколкото се изсичат.

Нашата компания е дълбоко вкоренена във Финландските гори и нашият дългогодишен опит гарантира на Вашето семейство изграждането на екологичен дом от чисто, възобновимо и висококачествено дърво.

Оригиналният Хонка дом Ви осигурява здравословна среда на живот с естествени материали, висока чистота на въздуха вътре и топла, намаляваща стреса атмосфера. Това е екологичен дом, който буквално се грижи за хората между неговите стените.

За нас строителството с масивна дървесина означава създаване на естествени стуктури без употреба на синтетични изолации. Дървените къщи Хонка не използват пластмаса и дишат. Когато е необходима изолация, препоръчваме дървени изолация, която поддържа естествените ползи за здравето на масивното дърво.

Създадена за теб

Нашата цел е да създаваме красиви и функционални къщи в класически Скандинавски дизайн. Къщи, в които просто ще се влюбите. Изберете традиционен или съвременен стил и персонализирате с детайли по Ваш избор. Дървените къщи Хонка винаги се правят, за да отговарят на Вашите нужди и начин на живот.

Когато искате висококачествена дървена къща, която се вписва в бюджета Ви, изберете подходяща дървена къща комплект от колекцията Хонка. Нашите експерти ще ви помогнат да персонализирате модела, за да отговаря точно на Вашите нужди. Ако искате да се изгради индивидуална къща от масивна дървесина, Вашите лични нужди ще ръководят процеса на проектиране. Ако предпочитате собствения си архитект, ние ще Ви съдействаме в намирането на изпълними решения.

Качество от севера

Продължителността на живота на масивните дървени къщи е много дълга. Една дървена сграда може да издържи в продължение на стотици години, когато тя е била проектирана и построена правилно, за да я предпази от влага и екстремни метеорологични условия. Хонка има несравнима експертиза на базата на дългогодишни изследвания и тестване и доставка на над 85 000 сглобяеми дървени сгради по целия свят. Патентованата Хонка технология служи безпогрешно във всички климатични и географски условия.

Сертифицирано качество

Honka е широко призната за доставчик на висококачествени дървени трупи. Можете да спите добре в новия си дом, като знаете, че решенията са сертифицирани, безопасни и че вашата къща е построена, за да издържи векове наред.

Нашите непрекъснати усилия в областта на изследванията и разработките се основават на нашите ценности за насърчаване на здравословен, устойчив и безопасен живот. Познанията ни се основават на богат опит в проектирането и производството на истински масивни дървени къщи, които сме доставили на повече нации от всяка друга строителна филма в света.

Всички наши къщи са изработени във Финландия от висококачествен финландски бор, съгласно правилника за маркировката “СЕ” и сертификата за качество ISO 90004. Нашите операции са сертифицирани в съответствие с екологичния стандарт ISO 14001.

Honka е първият европейски производител на дървени къщи, които получават правото да маркират своите продукти с маркировката “СЕ”. Маркировката “CE” означава, че продуктът отговаря на изискванията на ЕС за строителни продукти.

На Honka е издаден сертификат за качество ISO 90004. Нашите операции са сертифицирани в съответствие с екологичния стандарт ISO 14001. Прочети повече (англ.)

Сертификацията на PEFC гарантира, че суровината на Honka произхожда от сертифицирани финландски гори. Никога не използваме дървесина от защитени райони. Прочети повече (англ.)

Всички къщи на Хонка са построени от финландски бор в собствената ни фабрика в Карстула, Финландия. Прочети повече

Следваща стъпка:

Здравословен и естествен начин на живот