Скандинавско качество от пионер в индустрията

Къщите Honka са проектирани и построени, за да издържат в екстремни условия. Работим усилено за разработването на нашите продукти и услуги. Нашето разработване на продукти се ръководи от визията на Хонка като пионер в здравословен, безопасен и екологично устойчив начин на живот.

Honka има ненадминат експертен опит, основан на годините на изследване и тестване, и е доставила над 85 000 ловни сгради в повече от 50 държави. Уверяваме се, че нашата патентована технология Honka работи безупречно във всички климатични и географски условия.

Построена да издържи с десетилетия

Сградата с дървени трупи може да издържи стотици години, когато е проектирана и построена правилно, за да се предпази от влага и екстремни климатични условия. Като пръв промишлен производител на дървени трупи в света, Honka винаги е била в челните редици на дървообработващата промишленост.

Използвайки най-модерната производствена технология, Honka преработва дървесината в най-добрия конструктивен материал за къщи, които ще издържат дори екстремни условия. Високото ниво на автоматизация в производството помага да се гарантира, че дограмата зад всяка къща на Honka е с точност по отношение на размерите, което прави инсталирането на място и процеса на изграждане бързи и прецизни.

От суровината до крайния продукт, Honka е висококачествен и без компромиси. Горди сме да кажем, че ние правим някои от най-херметичните, влагоустойчиви и устойчиви на земетресения домове на пазара.

Да бъдеш пионер в индустрията не е нещо, което постигаш веднъж; Тя трябва да бъде спечелена отново и отново. Нашите непрекъснати усилия в областта на изследванията и разработките се основават на нашите ценности за насърчаване на здравословен, устойчив и безопасен живот.

Marko Saarelainen, CEO

Тествано и сертифицирано за здравословен и екологичен живот

Качеството на нашите дървени къщи Хонка се основава на ноу-хау, предадено през поколенията, текуща разработка и сътрудничество с глобална мрежа от водещи експерти. Нашето участие в японските проучвания на земетресението и пожароизпитанията във Финландия е пример за усилията ни за сътрудничество в областта на научните изследвания. Също така сме въвлечени във изследвания във връзка с безопасността на влага във Финландия и в тестове за енергийна ефективност в Германия.

Honka получи сертификат за качество ISO 9001 и нашите операции са сертифицирани в съответствие с екологичния стандарт ISO 14001. Центърът за технически изследвания на Финландия, неучтива трета страна, контролира и одитира нашия процес на осигуряване на качеството.