honka-couple-family-happy-home-dream

Мечтай

Планирай

Планирай

Реализирай

Споделете с нас Вашите мечти, ние ще ги построим

  • Проектирането и строителството на къщата на Вашите мечти от масивна дървесина е лесно.
  • Визията и разпределението на модерната дървена къща могат да бъдат разнообразни.
  • Конструкцията и процесът на строителство са безопасни, а къщите са изключително комфортни за живеене.
  • В допълнение, дървените къщи са солидна и устойчива инвестиция в качеството на живот – за поколения напред.

Ние ще Ви водим през целия процес.

Изберете предпочитания от вас метод за изграждане на Вашия дом-мечта – и да, започнете още днес!

Анимацията описва основните фази на изграждане на дървена къща.

Планиране на дървена сглобяема къща

Домът на Вашите мечти може да бъде модерен или класически, с уникален дизайн или по предварително проектиран модел, в съответствие с най-добрите практики в бранша. 

Дизайн

Общото и при двата варианта е внимателно подбран дизайн, според нуждите на семейството Ви, като в същото време ще бъдат взети под внимание и характеристиките на парцела, където къщата ще бъде построена.

Готови модели

Когато искате висококачествена дървена къща, която се вписва в бюджета Ви, изберете подходящата дървена къща от колекцията на Хонка. Нашите експерти ще ви помогнат да персонализирате модела, за да отговаря точно на Вашите нужди.

Индивидуален проект

Ако искате да се изгради индивидуален дървен дом, Вашите лични нужди ще ръководят процеса на проектиране. Ако вече имате архитект, ние ще Ви подкрепим в намирането на изпълними решения, или можем да Ви помогнем да намерите местен архитект от нашата партньорска мрежа. Можете също така да разчитате на архитектите и дизайнерите в системата на Хонка.

Бърза и точна доставка

Всички Хонка дървени сглобяеми лог къщи се произвеждат във Финландия.

Модерната фабрика на Хонка, разположена в средата на финландските гори, няма равна. Дървесината и използваните производствени технологии са устойчиви и природосъобразни, а процесите са сертифицирани. Концепцията зад фабриката и структурите на самите дървени къщи са собствени нововъведения, всички от които се базират на принципа, че нищо не трябва да се разхищава.

Като цяло, и благодарение на нашия ефективен производствен процес, вашият дървен дом ще бъде готов за доставка в рамките на 6-10 седмици от подаване на Вашата заявка. Времето за производство може да зависи до известна степен от избраните елементи, които Хонка ще придобие от своите доверени партньори.

Методът и точното време на доставката на Вашата сглобяема дървена къща зависи от местоположението на Вашия бъдещ дървен дом. Опитният персонал на Хонка ще се погрижи за всичко необходимо за доставката и митническите документи. Обикновено, доставки за локации в Европа се правят с помощта на камиони и ТИР-ове. За далечни пазари най-често срещаното решение е с контейнер по море.

Изгради своят дървен дом по безопасен начин

Изграждане на сглобяеми дървени домове, Ви спестява време и нерви.

Това се постига най-вече заради краткото време за изграждане на дървените къщи и факта, че Хонка доставя всичко, включено в пакета на доставка за една такава дървена къща.

Едно от предимствата на къщите от дърво е, че можете да ги изградите по всяко време на годината, дори и през зимата.