Изберете траен дом от дървени трупи Honka, който ви доближава до природата

Изработени от най-добрите естествени материали, домовете на Honka са идеални за скандинавския пейзаж и издържат на променящия се климат от едно десетилетие до следващото. Уютният, здравословен и екологичен дървен дом поставя основите за добър живот. Нашата колекция включва нови еднофамилни къщи  – Touko, Riekko, Huomen и Pouta.

НОВИ МОДЕЛИ КЪЩИ 2021

ХОНКА TOUKO

Хонка Тоуко е впечатляваща на вид дървена къща мечта с фасаден прозорец, който подчертава пейзажа. Класическият двускатен покрив среща модерни детайли, а най-хубавото е, че разпределението е изключително компактно.

ХОНКА HUOMEN

Хонка Хуомен сега се предлага в нов размер, специално предназначен за семейства с деца. Преобладаващата тема на дизайна беше добър живот – възможност да оставите натовареното си ежедневие пред входната врата.

ХОНКА RIEKKO

Хонка Риекко е лесен избор, ако мечтаете за дървен дом: това е изчистена, модерна и компактна дървена къща, която се слива прекрасно със заобикалящата я среда.

ХОНКА POUTA

Хонка Поута е голяма къща от дървени трупи, идеална за парцел на хълм. Благодарение на голямия хол с висок таван и просторните спални, тази къща е идеална дори за голямо семейство.

Дървените домове Honka представляват финландска качествена работа, базирана на 60-годишен опит. Екологично построени от нашия семеен бизнес, нашите самостоятелни къщи са проектирани да обслужват благосъстоянието на природата и жителите.

3 ПРИЧИНИ ЗА ИЗБОР НА HONKA

1. Добро за вас и околната среда

Ние непрекъснато развиваме нашето производство, услуги и гама от дървени трупи, за да дадем възможност за по-здравословно и по-качествено пребиваване. Също така се стремим да направим всичко възможно, за да направим къщите си възможно най-благоприятни за климата. Прочетете повече >>

2. Проектирано за вас

Кой е правилният дом за дървени трупи за вас? Това зависи от вас и начина на живот на вашето семейство и вашите предпочитания. Много от нашите дървени къщи са съобразени с нуждите на клиента или индивидуално проектирани от самото начало. Прочетете повече >>

3. Финландска качествена работа

Домовете Honka са изработени от финландска масивна дървесина с най-високо качество въз основа на опита, натрупан от над 60 години изграждане на повече от 85 000 жилища във фабриката в Карстула, Централна Финландия. Прочетете повече >>

Дори когато търсихме парцел, ние разглеждахме дървената къща като единствената възможност и дори не обмисляхме друго. Екологичността и добрият въздух в помещенията бяха основните ни причини за това. Дървените трупи също имат здрав вид, а дървото е приятен материал.

Kaisa, клиентът, живеещ в дървената къща на Honka Riekko